Huisgemaakt paté
Trendzettend
Langer houdbaar
Hygiënischer
100% Top kwaliteit

Door een nieuwe wijze van het maken van onze paté’s, kunnen wij U een langere houdbaarheid garanderen, een mooier product aan bieden!! Eerst ging de paté in potten, werd gegaard, de potten gereinigd(buitenkant), het afdekken van de bovenkant met een laagje gelatine, om vervolgens in plakken te vacuümeren. Wij maken nu dezelfde paté , maar dan luchtdicht gestopt in een speciaal voor ons, van naam voorziene, kunststof darm!
Trendzettend
Dit is op z’n minst “trendzettend” maar ook hygiënischer waardoor de paté langer houdbaar is voor U. Vervolgens kunt U de paté in mooie ronde plakjes snijden voor op een toastje of stokbroodje.
Versiertip
Als versiertip kunt U het geheel garneren met een mespuntje veenbessen saus of vijgenchutney. Zo kunt U een mooie presentatie maken en scoren bij elke party!