Huisgemaakt paté

Trendzettend

Langer houdbaar

Hygiënischer

100% Top kwaliteit


Door een nieuwe wijze van het maken van onze paté’s, kunnen wij U een langere houdbaarheid garanderen, een mooier product aan bieden!! Eerst ging de paté in potten, werd afgegaard, de potten gereinigd(buitenkant),het afdekken van de bovenkant met een laagje gelatine, om vervolgens in plakken te vacumeren. Wij maken nu dezelfde paté ,maar dan luchtdicht gestopt in een speciaal voor ons, van naam voorziene, kunststof darm!

Trendzettend

Dit is op z’n minst “trendzettend” maar ook hygiënischer  waardoor de paté langer houdbaar is voor U. Vervolgens kunt U de paté in mooie ronde plakjes snijden voor op een toastje of stokbroodje.

Versiertip

Als versiertip kunt U het geheel afgarneren met een mespuntje veenbessensaus of vijgenchutney. Zo kunt U een mooie presentatie maken en scoren bij elke party!