Specialiteiten


Door liefde voor het vak kunt U naast ons vaste assortiment dagelijks verrast worden met een specialiteit van de dag van 1e klas kwaliteit rund-, kalfs-, lams- of varkensvlees. Dit kan varieren van een salami-steak tot een variatie op Beef Wellington, div.rollades naturel, gemarineerd, of gevuld, bijv runder-carpaccio rollade of een Kalfs truffelrollade, gevulde lamsbout of een Italiaanse stoofschotel.

Huispaté nieuwe stijl

Door een nieuwe wijze van het maken van onze patés,kunnen wij U een langere houdbaarheid garanderen,een mooier product aan bieden! 

Vleeswarenschotel, worstschotels en saladeschotels

Het maken van schotels is "hobbyen" in z’n puurste vorm! Door de diversiteit van ons assortiment zijn wij instaat om voor U prachtige schotels te maken. 

Gourmet- en fondueschotels

Onze Gourmetschotels en Fondueschotels zijn een lust voor het oog. De rijkgevulde schalen bestaan uit 5 soorten vlees van de Beste Kwaliteit te weten: Supermalse Biefstuk, Beemsterlants Varkenshaas, Malse Kipfilet, Heerlijk gekruide Hamburgertjes of Balletjes, Handgedraaide Slavinkjes. 

Eigen worstenmakerij

Ook uit onze eigen worstmakerij komen de meest eigentijdse producten van Santpoortse osseworst tot Beemsterlantse metworst of originele bakbloedworst of boerenleverworst.

Winterse kost,die vroeger zo gewoon was. U kent ze wel, de klassiekers, maar o zo lekker...
Rauwe rookworst, maar ook runder rauwe rookworst!, zuurkoolspek, casselerrib, gegrilde bacon, bourgondische rib, ouderwetse kinnebak spek, handgesneden spekblokjes zowel mager- als vet spek

Met goud bekroond

Als het om specialiteiten gaat, bent U bij ons aan het juiste adres. Met een scala aan lekkernijen wordt vorm gegeven aan de wensen van de klant. Samen met ons enthousiaste team van medewerkers staan wij dagelijks voor U klaar! Zelf bereiden is ons credo. Uit onze vol ambachtelijke worstmakerij komen kwaliteitsproducten, die aan de hoogste eisen voldoen. Klanten weten zich verzekerd van een variëteit aan soepen, salades (Nationaal Kampioen), maaltijden en paté’s. Ons worst assortiment is groots! Wij zijn meerdere malen met goud bekroond en zijn zelfs Nationaal Kampioen Worstmaken geweest.

1e Klas rundvlees en lamsvlees

Als een van de weinige ambachtelijke slagers in de regio,zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van vers Hollands lamsvlees 


Het Beemster varken

Sinds september 2007 zijn wij begonnen met de verkoop van het “Beemsterlant's Varken” , waarvan het vlees perfect aansluit bij onze filosofie ten aanzien van ambachtelijke slagerij in diervriendelijkheid, maar ook in smaak en kleur! 

Kortom voor elke liefhebber is er bij Slagerij Duijn een bijna onbeperkte keuze aan heerlijkheden.