Nieuwe webshop link

Vers Hollands Rund- en lamsvlees


Kwaliteit is een absolute vereiste, waaraan de producten van Slagerij Duijn moeten voldoen. De inkoop begint bij het supermalse Hollandse Dikbilras afkomstig van onze vaste mester in Abcoude. Al vanaf 1980 is het langdurig samenwerkingsverband met Piet Pouw een basis voor ons kwalitatief hoogstaand rundvlees. 

Ongeveer één keer per maand kopen wij 3 á 4 mooie exemplaren, die buiten lopen op het land of in een grote loopstal, dus volop vrijheid en heel diervriendelijk! We weten wat ze te eten krijgen, kortom ze hebben een goed leven gehad. En dat proeft U. Daarna gaan wij ze dan met de nodige zorg en vakmanschap prepareren tot een smakelijke biefstuk, sappige Cote du Boeuff, rollade, riblap of hachee vlees.

Vers Hollands lamsvlees

Als één van de weinige ambachtelijke slagers in de regio, zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van vers Hollands lamsvlees, met wekelijks verse aanvoer. Het hele scala, van mals stoofvlees voor een smakelijke curry of stew tot een heerlijke lamsbout uit de oven. Of wat dacht u van: 

* Lamsschenkeltjes voor lams osso-bucco,
* Prachtige Hollandse lamsrack,
* Gemarineerde lamsboutjes,
* Lamsrollade van de schouder, al dan niet gevuld met panchetta en pruimen.

Elk deel van het lam krijgt zo z’n bestemming, vaak ook met een verrassende bereiding, in de pan, oven of met een braadzak. Vraagt U gerust naar de mogelijkheden, want niets is te gek!

Sinds september 2007 zijn wij begonnen met de verkoop van het “Beemsterlant's Varken” , waarvan het vlees perfect aansluit bij onze filosofie ten aanzien van ambachtelijke slagerij in diervriendelijkheid, maar ook in smaak en kleur! 

Kortom; voor elke liefhebber is er bij Slagerij Duijn een bijna onbeperkte keuze aan heerlijkheden.