Nieuwe webshop link

Vleeswarenschotels, worstschotels en saladeschotels

Het maken van schotels is “hobbyen” in z’n puurste vorm! Door de diversiteit van ons assortiment zijn wij in staat om voor U prachtige schotels te maken.

Hooggekwalificeerde vleeswaren

De rijkgevulde schalen Naast een uitgebreid assortiment zelf bereide vleeswaren en worstsoorten is er ook een assortiment buitenlandse vleeswaren. Zuid-Europa is bij ons goed vertegenwoordigd, onder andere Prosciutto di Parma, Scudetto, Panchetta (Italie) en Serranoham, Pata Negra ham van het Iberico varken en Chorizo Iberico (Spanje) zijn een greep uit ons assortiment. 

Wij maken schotels met onze hooggekwalificeerde Italiaanse vleeswaren met o.a Parmaham, Scudetto, Sopressa, Salame ungherese, Spinata Romana, deze vormen samen een heerlijke Anti-Pasti ! Natuurlijk is het ook mogelijk om per product een mooi schaaltje te maken. 

Schalen met onze met GOUD bekroonde worstsoorten uit eigen worstmakerij! Saladeschotels met onze KAMPIOEN Rundvleessalade, al dan niet gegarneerd met onze overheerlijke huisgemaakte vleeswaren. Dit alles in overleg met U, gemaakt tot een lust voor het oog en een streling voor de tong! Voor advies op maat vraagt U even naar Eric Ronald of Patrick wij staan U graag te woord!